Driedubbel goed nieuws uit de Brugse ziekenboeg

Club Brugge mascotte (3)

16 oktober 2016 09:00 - Club Brugge kampte vrijdagavond in het Stade du Pays met maar liefst 7 geblesseerden en tot overmaat van ramp hield een buikgriepvirus lelijk huis in de Brugse spelerskern. Zo konden ook Ruud Vormer, Anthony Limbombe en Felipe Gedoz niet in actie komen op Mambourg.

“Tegen Porto hoop ik de zieke spelers te recupereren en misschien ook Diaby. De rest is niet beschikbaar”, vertelde Michel Preud’homme na de met 1-0 verloren wedstrijd tegen Charleroi.

De eerste wens van de Brugse coach lijkt alvast ingewilligd te worden. Zo zouden Vormer, Limbombe en Gedoz verlost zijn van het virus. Zoals je op onderstaande video kan zien, heeft onze Nederlandse middenvelder zijn lach alweer teruggevonden 🙂

I'm back 🔵⚫️💪🏻💪🏻💪🏻

Een video die is geplaatst door Ruud Vormer (@r.vormer) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.