Engels plakt een datum op zijn comeback

Bjorn Engels (Club Brugge - Leicester City)

14 oktober 2016 01:19 - Björn Engels was erop gebrand om dit seizoen in de Champions League te schitteren, maar al na 53 minuten en een gemene duw van Leicester-spits Slimani zat het kampioenenbal erop voor de verdediger. De schouderblessure die Engels in die match opliep, houdt hem nog even aan de kant.

“Het is klote, hé. Of ik weleens vloek als ik naar een match van Club kijk? Ja, want ik zou er natuurlijk heel graag bij zijn. Zeker bij die wedstrijden in de Champions League, want daar doe je het uiteindelijk toch voor als voetballer. Het is jammer dat ik dit moet missen”, vertelt hij aan Voetbalkrant.

Engels weet wel al wanneer hij terug wil zijn. “Het is nog eventjes afwachten, maar ik denk tegen december-januari terug te zijn. Hopelijk kan ik al met de groep mee op winterstage. Tegen dan hoop ik er alleszins opnieuw te staan.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.