Ex-Rode Duivel vergelijkt Meunier met Lukaku: “Hij is geen volwaardige international”

Meunier kan zijn ogen niet geloven na beslissing ploegmaat Totaal onverwacht

10 oktober 2016 00:10 - Thomas Meunier speelde zich op het EK in Frankrijk in de kijker bij de Rode Duivels en zag zijn sterke prestaties bij de nationale ploeg beloond worden met een transfer naar PSG. En ook onder bondscoach Roberto Martínez lijkt de gewezen rechtsachter van Club Brugge een vaste waarde te zullen worden.

De invulling van de flankverdedigers is al jaren een probleem bij de Rode Duivels. Maar met Meunier zou er wel eens een langetermijnoplossing kunnen zijn voor de rechtsachterpositie.

“Toen Meunier nog bij Club Brugge speelde, was er veel twijfel over zijn defensieve positionering”, oordeelt Walter Meeuws. “Maar hij bewijst nu dat hij dat ook kan. Op offensief vlak moet hij zich niet meer bewijzen. Ik denk dat hij door zijn transfer naar PSG veel progressie aan het maken is op alle aspecten. Volgens mij wordt hij de komende jaren de vaste rechtsachter van de Rode Duivels.”

In linksachter Jordan Lukaku heeft de ex-Rode Duivel iets minder vertrouwen. “Ik heb helemaal niets tegen hem, maar hij is nog geen volwaardige international. Hij moet nog veel leren. Ik denk dat hij zoals Meunier, door zijn transfer naar Lazio, nog veel zal verbeteren. Maar op dit moment zijn er nog te veel twijfels”, besluit Meeuws in La Capitale.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.