Gent-speler bekent: “Ik ben gek op Justin Bieber”

Gent-speler bekent Ik ben gek op Justin Bieber

02 oktober 2016 00:20 - Zondagnamiddag staat met Club Brugge – AA Gent een topper op het scherpst van de snee op het programma. Gent-doelman Jacob Rinne had echter evengoed in Zweden willen vertoeven. Voor een concert van… Justin Bieber.

Rinne blikt met vertrouwen vooruit op de Slag om Vlaanderen. “Ik heb gehoord over de rivaliteit, maar ik hou van zulke wedstrijden. Ik heb er geen probleem mee dat er een paar duizend in mijn rug zitten te brullen, het motiveert me nog meer. Het enige nadeel is dat mijn verdedigers me minder makkelijk horen.”

“Mijn moeder komt speciaal kijken”, gaat de Gentse doelman verder. “Mijn vriendin is dit weekend teruggekeerd naar Zweden voor het concert van Justin Bieber vrijdag.”

Als Het Nieuwsblad Rinne erop attent maakt dat hij daar mooi aan ontsnapt is, valt hij uit de lucht. “Ontsnapt?! Ik had ook een ticket en ben gek op Justin Bieber! Maar eens ik mijn handtekening had gezet in Gent, wist ik dat ik het concert zou missen. Club Brugge wordt het!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.