HAHA! Deschacht & co in hun hemd gezet met ‘preventiespot’ voor gokkende voetballers

HAHA! Gokkende voetballers in hun hemd gezet met 'preventiespot'

20 oktober 2016 00:10 - De voorbije weken was de Belgische voetbalwereld in de ban van een gokschandaal. Daarbij kwam aan het licht dat meerdere spelers uit de Jupiler Pro League in het verleden hadden ingezet op wedstrijden waarin ze zelf actief waren… 

Vooral Olivier Deschacht moest het daarbij ontgelden. De verdediger van Anderlecht gaf echter aan dat zijn broer Xavier Deschacht via zijn gokaccount handelde.

De makers van onderstaand filmpje trokken meteen parallellen met ex-Club-doelman Stijn Stijnen, die Blauw-Zwart destijds moest verlaten na een forumschandaal. Ook toen was de uitleg immers dat onder meer zijn broer verantwoordelijk was voor de kwalijke zaak.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.