Heerlijk tiki-taka voetbal leidt doelpunt Cools in

Heerlijk tiki-taka voetbal leidt doelpunt Cools in

27 oktober 2016 00:05 - Club Brugge bleek woensdagavond een maatje te groot voor Westerlo en won met maar liefst 4-0. Al moet het gezegd dat de Kemphanen een uur met zijn tienen speelden en ze de laatste twintig minuten zelfs met zijn negenen de wedstrijd moesten uitspelen.

Toen het echter nog elf tegen elf was, pakte Blauw-Zwart uit met een geweldige collectieve aanval. Een combinatie van heerlijke passing, positiespel en loopacties leidde het openingsdoelpunt van Dion Cools in. Geniet onderstaand van de – weliswaar versnelde – beelden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.