Het gaat van kwaad naar erger met Victor Vazquez

Víctor Vázquez (Club Brugge)

12 oktober 2016 00:05 - Begin dit jaar was Victor Vazquez vastberaden om Club Brugge te verlaten. De 29-jarige Spanjaard was naar eigen zeggen uitgekeken op de Belgische competitie en ging in op een lucratief voorstel van Cruz Azul. Maar zijn overgang naar de Mexicaanse club blijkt geen onverdeeld succes.

Vorig seizoen pendelde Vazquez tussen basis en bank bij zijn nieuwe werkgever en vond hij slechts één keer de weg naar doel. En voetbalseizoen 2016-2017 is zowaar nog slechter begonnen voor de gewezen draaischijf van Blauw-Zwart. In 12 wedstrijden verzamelde de middenvelder nog maar 359 speelminuten, hetgeen te wijten is aan een hardnekkige knieblessure die hij in april opliep.

Begin deze maand maakte Vazquez zijn rentree na 8 weken blessureleed, maar tijdens zijn invalbeurt van 10 minuten werd al snel duidelijk dat hij nog steeds hinder ondervindt van zijn knie. Volgens ESPN is de ex-speler van Blauw-Zwart intussen naar zijn geboorteland gereisd voor een second opinion.

Het is nog onduidelijk hoe lang de Spanjaard deze keer aan de kant zal moeten staan. Tot overmaat van ramp voor Vazquez regent het geruchten dat Cruz Azul – het nummer tien uit de Mexicaanse competitie – na dit seizoen afscheid wil nemen van zijn dure vogel.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.