“Ik vind Club Brugge momenteel echt goed”

Ruud Vormer applaus (Club Brugge - Westerlo)

30 oktober 2016 10:00 - Club Brugge geraakte zaterdagavond niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Zulte Waregem, maar Michel Preud’homme en zijn manschappen speelden desondanks een verdienstelijke wedstrijd aan de Gaverbeek. Dat vond ook Francky Dury.

De trainer van Essevee had achteraf veel lof voor de landskampioen. “Dit zijn wedstrijden die wij vorig seizoen verloren. Ik vind Club Brugge momenteel goed, echt waar. Ze staan goed in positie en hebben vertrouwen gepakt. En ze zitten in een goede flow”, aldus Dury tegenover PlaySports.

Uiteindelijk kon de thuisploeg zich ook wel vinden in een puntendeling. In het slot van de match trokken ze dan ook niet meer blind ten aanval. “Ik vind het een kunst om als leider te beseffen wat je kunt. En we gaan alles wat we hebben opgebouwd niet te grabbel gooien. Club heeft misschien ‘op punten’ aanspraak gemaakt op meer, maar wij gaan onze leidersplaats niet zomaar weggeven.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.