Izquierdo en De Bock een maand out

jose-izquierdo-club-brugge-leicester-city

04 oktober 2016 10:30 - De Brugse ziekenboeg was bij het begin van het seizoen aardig leeggelopen, maar daar is intussen niets meer van te merken. Naast Bjorn Engels (schouder) en Lior Refaelov (pubalgie) zijn nu immers ook José Izquierdo en Laurens De Bock langdurig geblesseerd.

Afgelopen zondag geen Izquierdo en De Bock tegen AA Gent. Het tweetal blesseerde zich immers op training daags voor de Slag om Vlaanderen. Aanvankelijk werd gehoopt dat een weekje rust zou volstaan om onze flankspeler en linksachter opnieuw fit te krijgen, maar dat blijkt tevergeefs.

De Brugse linkerflank is namelijk 4 weken out. “Verder onderzoek bracht een scheurtje in de lies van Izquierdo en een ontsteking aan de kniepees van De Bock aan het licht”, klinkt het op de officiële website.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.