Joos komt met opvallende onthulling over Club – Anderlecht: “Niémand had dat voorspeld in de perszaal”

Filip Joos (analist)

24 oktober 2016 13:30 - Club Brugge had afgelopen weekend geen kind aan een onmondig Anderlecht, maar in het slot van de wedstrijd werd het toch nog even bibberen door een rode kaart voor Wesley Moraes en een late goal van Łukasz Teodorczyk. De bezoekers keerden uiteindelijk echter terecht met lege handen huiswaarts.

Naar verluidt loopt de pers momenteel allesbehalve warm van het voetbal dat René Weiler en zijn manschappen op de mat brengen. “Vooraf voorspelde niémand in de perszaal dat Anderlecht zou winnen”, vertelt Filip Joos in gesprek met Studio Brussel. “Het voetbal dat ze brengen blijft achter. De trainer stelt dat ze in ‘working progress’ zijn, maar we zijn al november.”

“Club Brugge nam meteen het heft in handen en Anderlecht had daar geen antwoord op. Ze werden de hele match overspeeld. Dankzij die domme rode kaart van Wesley Moraes kwamen ze nog bijna terug.” Maar Blauw-Zwart hield stand en pakte zo een belangrijke driepunter. Michel Preud’homme & co staan nu vierde, op vier punten van leider Zulte Waregem.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.