Keert huurling terug naar Club Brugge? “Als ik mijn talent kan laten zien, waarom niet?”

Valerijs Sabala

14 oktober 2016 00:35 - Door de waslijst aan geblesseerden heeft Michel Preud’homme tegenwoordig niet al te veel keuzemogelijkheden meer over. Club heeft wel nog enkele spelers onder contract die het bij andere clubs gestald heeft en die in de toekomst misschien nog nuttig kunnen zijn. Zo is bijvoorbeeld Valerijs Sabala nog altijd eigendom van Club Brugge.

De Let wordt verhuurd aan FC DAC 1904 in Slowakije. Het is al de vijfde uitleenbeurt voor de 22-jarige, en daar heeft hij toch wat spijt van. “De grootste fout die ik heb gemaakt, was om in mijn eerste jaar bij Club te kiezen voor een huurbeurt. Ik had moet blijven om te trainen met de eerste ploeg en te vechten voor mijn kans. Gewoon al door er te trainen zou ik beter zijn geworden. Er geldt een hoog niveau, momenteel spelen ze zelfs Champions League.”

“Ik heb nog een een contract tot eind volgend seizoen. Wat er nu gaat gebeuren, valt moeilijk te voorspellen. Het hangt allemaal van mij af. Op dit moment zullen ze niet met mij willen samenwerken. Maar als ik mijn talent kan laten zien, waarom niet?”, laat hij optekenen in LA.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.