Kopzorgen voor Preud’homme in aanloop naar match tegen FC Porto

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

30 oktober 2016 09:59 - In de Jupiler Pro League groeit Club Brugge stilaan naar zijn beste vorm toe, maar het Champions League-avontuur van Blauw-Zwart is er tot dusver één om snel te vergeten. Met 0 op 9 en een verplaatsing naar het Estádio do Dragão hebben Michel Preud’homme en zijn manschappen een moeilijke avond in het vooruitzicht.

Nu de Brugse ziekenboeg met Benoît Poulain opnieuw een geblesseerde verdediger telt, zal Preud’homme moeten puzzelen in zijn defensie. Club heeft nochtans een driepunter nodig om nog enigszins kans te maken op een Europese lente.

“Jammer genoeg ontbreken er veel spelers. We zijn nu ook Poulain verloren en bovendien ontbreekt tegen Porto ook Simons wegens schorsing. Daardoor wordt het achterin nogal krap”, vertelt MPH op de officiële site.

Uit het verdedigende compartiment zijn ook Bjorn Engels (schouder) en Laurens De Bock (patellapees) niet inzetbaar. Brandon Mechele is net hersteld van een scheenbeenblessure, maar speelde dit seizoen nog geen minuut.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.