Krijgt Carlos Bacca het gezelschap van Brugse sterkhouder?

'Bacca mag zijn keuze maken uit deze 4 absolute topclubs'

20 oktober 2016 17:00 - Afgelopen dinsdag zakten er maar liefst 29 scouts af richting Jan Breydel om de Champions League-wedstrijd tussen Club Brugge en FC Porto bij te wonen. Ook AC Milan, waar ex-speler Carlos Bacca voor de goals zorgt, gaf zijn ogen te kost.

Volgens Fabrizio Romano, een gerenommeerde Italiaanse journalist, heeft AC Milan zijn oog laten vallen op Stefano Denswil. De 23-jarige Nederlander verlengde woensdag nog zijn contract bij Club Brugge tot 2020.

Desondanks laat zaakwaarnemer Winnie Haatrecht de transferdeur op een kier staan. “Als Stefano zich blijft doorontwikkelen is de insteek om in juni te bekijken wat interessant en goed is voor zijn carrière en wat goed is voor Club Brugge”, klinkt het. De contractverlenging zorgt er hoe dan ook voor dat Blauw-Zwart zijn onderhandelingspositie versterkt heeft.

Naast Denswil kwam de delegatie van AC Milan ook Porto-aanvaller André Silva en middenvelder Danilo Pereira bekijken. Eerder kwam al aan het licht dat ook het Franse AS Monaco interesse heeft in de centrale verdediger van Club Brugge.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.