Kritiek op Tomás Pina: “Zoveel is duidelijk”

Tomás Pina (Club Brugge - Gent) (2)

05 oktober 2016 13:00 - Club Brugge won afgelopen weekend met 1-0 van AA Gent na een sterke collectieve prestatie. Eén van de spelers die teleurstelde, was Tomás Pina. Hij werd tijdens de rust vervangen door Claudemir. Volgens Marc Degryse zit de 28-jarige Spanjaard nog volop in zijn aanpassingsperiode.

Pina – transferdoelwit nummer 1 tijdens afgelopen zomer – kwam over van Villarreal met een knieblessure. Toen de man van 3 miljoen euro fit was, wilde Michel Preud’homme hem niet te snel voor de leeuwen gooien. “Tomás heeft tijd nodig”, klonk het. En voorlopig krijgt onze coach wat dat betreft gelijk.

Dat de Spaanse middenvelder over uitstekende voeten beschikt, bewees hij jarenlang bij Mallorca en Villarreal. In de 132 minuten die hij tot dusver in actie kwam voor Blauw-Zwart, bleven de Club-fans een beetje op hun honger zitten. “Je ziet vaker dat spelers zich moeten aanpassen aan een nieuwe manier van spelen”, vertelt Degryse aan PlaySports. “Hij kende een moeilijke aanloop en vindt voorlopig zijn draai niet. Zoveel is duidelijk”, besluit de analist.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.