‘KV Mechelen gaat in zee met ex-speler Club Brugge’

KV Mechelen gaat in zee met ex-speler Club Brugge

10 oktober 2016 00:30 - Eind februari besliste Club Brugge om Reda Jaadi – na enkele weken op proef – een kans te geven bij Blauw-Zwart. De 21-jarige middenvelder speelde twee seizoenen geleden nog voor Standard, maar zag zijn contract in de zomer van 2015 verbroken worden bij de Rouches. Intussen is de broer van ex-Anderlecht-speler Nabil Jaadi Achter de Kazerne belandt.

Jaadi maakte genoeg indruk om enkele maanden bij de beloften van Club te vertoeven, maar tot een langdurige overeenkomst kwam het niet tussen de landskampioen en de middenvelder. Yannick Ferrera ziet echter wel wat in hem. De trainer van KV Mechelen heeft volgens Gazet van Antwerpen immers besloten om de veelbelovende speler op te nemen in de A-kern van Malinwa.

De aanvallend ingestelde middenvelder kwam eind juli als vrije speler bij de beloften van KV Mechelen terecht. Hij moest zich eerst bewijzen, hetgeen hij intussen gedaan heeft. Zo traint Jaadi momenteel mee met de grote jongens en scoorde hij onlangs nog in de oefenmatch tegen Willem II. Het Mechelse bestuur bekijkt nu of een contract tot de mogelijkheden behoort.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.