Leye legt uit waarom hij niet geschorst mag worden op basis van televisiebeelden

Leye legt uit waarom hij niet geschorst mag worden op basis van televisiebeelden

31 oktober 2016 00:07 - Zulte Waregem – Club Brugge was een gesloten topper die op een scoreloos gelijkspel eindigde. Al hadden de zaken ook anders kunnen lopen. Op het half uur trapte Mbaye Leye immers na richting Timmy Simons. Zonder gevolgen, aangezien scheidsrechter Serge Gumienny het incident niet bestrafte. De aanvaller van Zulte Waregem hoopt dat dat ook zo blijft.

Mogelijk krijgt de West-Vlaamse derby van afgelopen weekend nog een staartje voor Leye. De Reviewcommissie kan hem op basis van televisiebeelden immers een schorsing opleggen. “Ik werd tegen de grond geduwd en heb gereageerd”, geeft de spits van Essevee toe in HLN.

“Al is er eigenlijk niet veel aan de hand bij die fase – zulke dingen gebeuren nu eenmaal in een wedstrijd. Ik raakte Timmy niet eens. Maar als de media erover praten, gaan ze dat bij de Reviewcommissie misschien ook doen. Ach, volgens mij hebben ze wel belangrijkere zaken om zich mee bezig te houden. Anders kunnen we elk weekend tien discussies voeren over mogelijke schorsingen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.