Limbombe steekt een pluim op de hoed van de Brugse aanhang

Anthony Limbombe (Club Brugge - FC Porto)

23 oktober 2016 18:30 - Club Brugge heeft een goeie zaak gedaan in het klassement. Blauw-Zwart won met 2-1 van Anderlecht en komt zo terug tot op twee punten van Paars-Wit. Eén van de uitblinkers bij de thuisploeg was Anthony Limbombe.

De 22-jarige vleugelspits was een gesel voor de Anderlecht-defensie en pakte bovendien uit met twee assists. “Dit was een leuke wedstrijd met veel spanning en twee mooie doelpunten van ons. De supporters waren geweldig”, vertelt Limbombe. Zo was de tifo van Blue Army (zie onderaan) opnieuw om van te smullen.

“Ik ben zeker tevreden met deze belangrijke overwinning tegen een rechtstreekse concurrent. Het is het bewijs dat we als ploeg beter en beter uit de verf komen. Persoonlijk ben ik zeker niet ontevreden, maar ik weet dat ik nog beter kan dan wat ik vanmiddag liet zien. Twee assists zijn natuurlijk mooi en belangrijk, maar daarna maakte ik toch enkele foutjes en die moeten er zo vlug mogelijk uit.”

“Door de blessure van Izquierdo kreeg ik uiteindelijk mijn kans om te spelen en ik voel ook dat het steeds beter met mij gaat. Als team zijn we duidelijk nog aan het groeien en ik hoop dat we die lijn ook in de komende wedstrijden kunnen doortrekken”, besluit Limbombe op de officiële website.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.