Lof voor Brugse aanhang: “Zouden ze bij Club beseffen hoeveel ze aan dat publiek te danken hebben?”

Club-fans sjaals Anti Anderlecht (Club Brugge - Anderlecht)

26 oktober 2016 00:15 - Het Jan Breydelstadion wordt meer en meer een oninneembare vestiging in de Jupiler Pro League. Club Brugge verloor vorig seizoen enkel tegen Anderlecht in eigen huis en is sindsdien 15 duels op rij ongeslagen op eigen terrein. Dat de kracht van het Blauw-Zwarte supporterslegioen niet onderschat mag worden, beseft ook Hans Vandeweghe. 

Club won afgelopen zondag met 2-1 van Anderlecht en kon daarbij naar goede gewoonte beschikken over een serieus extra wapen: zijn twaalfde man. “Uiteindelijk werd het een wedstrijd zoals altijd op Jan Breydel: er werd gejoeld, gefloten en gescholden van zodra de tegenstander nog maar durfde te kijken naar een speler in Blauw-Zwart.”

“Elke goeie baltoets van een Club-speler was geniaal, met elke goeie van Anderlecht was geluk gemoeid. De scheidsrechter was tegen de thuisploeg en Blauw-Zwart liep nooit buitenspel; die in het wit altijd. Zouden ze bij Club beseffen hoeveel ze aan dat publiek te danken hebben?”, aldus Vandeweghe in De Morgen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.