Lof voor debuterende Vlietinck: “Eén van de talenten voor de toekomst”

thibault-vlietinck-club-brugge-beloften

15 oktober 2016 00:33 - Club Brugge ging vrijdagavond met het kleinste verschil onderuit tegen Charleroi en boekte zo al zijn vierde nederlaag van het seizoen. De invalbeurt van Thibault Vlietinck was één van de lichtpunten van de wedstrijd op Mambourg.

Door de vele afwezigen besloot Preud’homme in extremis zijn systeem te wijzigen tegen de Carolo’s. Daardoor mocht Jelle Vossen op zijn geliefde positie achter de spitsen plaatsnemen. Dat zorgde er echter ook voor dat de Limburgse goalgetter hard moest werken, waardoor hij even voor affluiten noodgedwongen naar de kant gehaald moest worden met krampen.

Invaller Thibault Vlietinck had slechts enkele minuten om zich te tonen, maar de 19-jarige aanvaller deed dat met verve. Dat zag ook Preud’homme. “Thibault heeft ons tijdens de voorbereiding getoond dat hij heel snel heeft opgenomen wat we van hem verwachten.”

“Dat zag je ook tijdens zijn invalbeurt. Na de 1-0 zorgde hij immers nog voor gevaar vanop de flank en bracht hij een paar ballen goed voor doel. Hij is één van onze talenten voor de toekomst”, besluit MPH op de officiële website.

Ook op Twitter oogstte Vlietinck lof

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.