Lokeren-fans uiten met deze spandoeken hun ongenoegen aan het adres van Bart Verhaeghe

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

23 oktober 2016 00:03 - Op 26 april 2014 zou Bart Verhaeghe op hardhandige wijze een Lokeren-steward vastgegrepen hebben omdat ze zijn zoon na de wedstrijd niet in de neutrale zone wilde toelaten. Althans, dat was hetgeen slachtoffer Laura Van de Vijver beweerde. De politierechter volgde echter de visie van advocaat Walter Van Steenbrugge en sprak de voorzitter van Club Brugge dan ook vrij.

Dat Verhaeghe uiteindelijk geen stadionverbod kreeg, kunnen ze bij Sporting Lokeren maar moeilijk verkroppen. De Waaslanders pakten in hun met 2-0 verloren uitwedstrijd bij Zulte Waregem uit met enkele duidelijke spandoeken. Meer specifiek klonk het als volgt in het Regenboogstadion:

– Supporters met stadionverbod verplicht voor TV, vrijheid voor Bart V.
– Voetbalwet niet van kracht voor mannen met macht
– Voor Verhaeghe geldt een andere wet dan voor Jan met de pet
– Voetbalcel in zijn hemd gezet
– Fans moeten het bekopen, terwijl Verhaeghe zich kan vrijkopen
– Voetbalcel voert dictatuur

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.