Martos legt uit waarom hij hoopt dat Vossen straks speelt

Jelle Vossen (Club Brugge - Gent)

14 oktober 2016 14:30 - Vrijdagavond trekt Club Brugge met het nodige blessureleed richting Mambourg. Met Engels, Refaelov, Izquierdo, Diaby, De Bock, Mechele en Bruzzese moet Michel Preud’homme het zonder maar liefst 7 spelers stellen.

Door de vele afwezigen in het aanvallende compartiment krijgt Wesley Moraes of Jelle Vossen straks zijn kans in de basiself van Blauw-Zwart. Charleroi-verdediger Javier Martos hoopt alvast dat de Limburgse spits straks tussen de lijnen staat.

“Als Vossen niet speelt, zal er zeker een evenwaardige spits worden opgesteld. Maar ik hoop tegenover Vossen te staan”, vertelt de Spaanse aanvoerder van de Carolo’s aan La Dernière Heure. “Ik ken hem beter dan de andere Brugse spitsen en was in het verleden al succesvol tegenover hem.”

“In feite is Vossen een bizarre speler. Soms heb je de indruk dat hij helemaal niet in de match zit en dan heeft hij tien minuten later toch weer gescoord. Tegen dat soort tegenstanders moet je heel de match geconcentreerd blijven, maar dat bevalt me vrij goed”, besluit Martos.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.