Massaal lof voor Brugse sterkhouder: “Wanneer wordt zijn standbeeld op de grote markt geplaatst?”

Club-fans vieren (Club Brugge - Anderlecht)

23 oktober 2016 15:30 - Club Brugge heeft een uitstekende zaak gedaan op de elfde speeldag van de Jupiler Pro League. Michel Preud’homme en zijn manschappen versloegen de aartsrivaal uit Brussel verdiend met 2-1. Een domme rode kaart van Wesley Moraes en een laat doelpunt van Łukasz Teodorczyk deden Jan Breydel wel nog even bibberen. 

Twee vroege goals – eentje in de eerste en eentje in de tweede helft – zetten Club al snel op rozen. Een knappe aanval en dito doelpunt van Hans Vanaken en Ruud Vormer stelden de Brugse zege veilig.

Jan Breydel genoot dan ook met volle teugen en zag heel wat uitblinkers bij Blauw-Zwart. Maar één naam kwam steevast terug: die van middenvelder Ruud Vormer.

De 28-jarige Nederlander was een gesel voor de Paars-Witte verdediging en liep nog maar eens de longen uit zijn lijf. Ook op Twitter werd hij non-stop bejubeld. Een bloemlezing.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.