Match tegen Anderlecht krijgt nog een staartje voor Wesley, Club gaat akkoord

Wesley in conflict met scheidsrechter tegen STVV

24 oktober 2016 13:00 - Club Brugge won afgelopen zondag oververdiend met 2-1 van Anderlecht en bijgevolg niets dan lachende gezichten in en rond Jan Breydel. Behalve dan bij Wesley Moraes. De Braziliaanse spits liep na een invalbeurt van nauwelijks acht minuten tegen een onnodige rode kaart aan.

In duel met Anderlecht-verdediger Kara Mbodj wapperde de 19-jarige Wesley iets te hard met zijn ellebogen, waardoor Erik Lambrechts hem van het veld stuurde.

Het bondsparket wil de Brugse aanvaller voor drie speeldagen schorsen, waarvan twee effectief. Daarnaast zou hij een boete van €800 moeten betalen. Dat meldt Thibault De Gendt, directeur competities van de KBVB.

Intussen heeft woordvoerder Kirsten Willem laten weten dat Club het schorsingsvoorstel aanvaardt en het dus niet in beroep gaat. Daardoor mist Wesley de thuismatch tegen Westerlo (woensdag) en de uitmatch bij Zulte Waregem (zaterdag).

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.