Mazzu blij met afwezige Club-speler op Mambourg: “Hij heeft het ons al moeilijk gemaakt”

Club-spelers vieren (Club Brugge - Gent)

13 oktober 2016 00:05 - Vrijdagavond opent Club Brugge de tiende speeldag in de Jupiler Pro League met een uitwedstrijd tegen Charleroi. Na 9 op 9 tegen Eupen, Moeskroen en AA Gent hopen Michel Preud’homme en zijn manschappen ook op Mambourg met de volle buit aan de haal te gaan. Felice Mazzu is echter vastberaden om daar een stokje voor te steken.

De landskampioen mist straks al sowieso vier sterkhouders tegen Charleroi: Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie), Laurens De Bock (knie) en José Izquierdo (lies). De afwezigheid van de 24-jarige Colombiaanse sneltrein is alvast een zorg minder voor Mazzu.

“Ik kan me nog herinneren dat Izquierdo het ons een paar keer moeilijk gemaakt heeft. Misschien is het goed dat hij er morgen niet bij is, ook al zijn er nog andere spelers die individueel het verschil kunnen maken”, klinkt het bij de trainer van Charleroi.

“Maar als je álle wedstrijden van de laatste jaren overloopt, zijn het altijd de details die doorslaggevend zijn. Een bal die net niet goed valt, een uitstekende save… Ik ben ervan overtuigd dat dit Charleroi kan winnen van Club Brugge. Het gaat er me niet om dat zij zogezegd in een mindere periode zitten, maar wel dat we een thuismatch spelen én dat er voldoende kwaliteit is. We kunnen boven onszelf uitstijgen”, besluit Mazzu in HLN.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.