Moet Preud’homme schorsing vrezen? “Hopelijk heeft de UEFA begrip”

Michel Preud'homme boos

19 oktober 2016 10:50 - Alsof het nog niet erg genoeg was dat Club in de slotminuut verloor van FC Porto, wacht nog een dubbele tegenslag met het oog op de terugmatch in Portugal. Timmy Simons is geelgeschorst en mogelijk wacht ook Michel Preud’homme een sanctie. De trainer werd naar de tribune gestuurd nadat Porto een strafschop kreeg.

“Ik heb uit boosheid iets van plastiek tegen de televisie gegooid, tegen de boarding getrapt. Gewoon uit frustratie. Ik vond dat niet erg, de vierde scheidsrechter blijkbaar wel. Voldoende om me uit de dug-out te verbannen”, legt Preud’homme uit in Het Nieuwsblad.

“Nu ja, ik was niet blij met die strafschop, dat zal je wel begrijpen, en er was nog die andere beslissing (kopstoot aan Vossen, nvdr) waarover ik me kon opwinden. Maar wat kan ik daaraan doen? De ref heeft de macht, wij moeten ondergaan. Het zij zo. Ik was gefrustreerd, ik hoop dat de UEFA begrip heeft.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.