MPH blikt al vooruit naar Champions League: “Zij zijn ook tegen Porto niet beschikbaar”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

14 oktober 2016 23:17 - Club Brugge verdiende het niet, maar leed tegen Charleroi wel al zijn vierde nederlaag van het seizoen. Michel Preud’homme was blij met de manier waarop zijn onuitgegeven elftal voor de dag kwam op Mambourg, maar vanzelfsprekend niet met de uitslag.

“We hebben een goede wedstrijd gespeeld en hadden in de eerste helft de beste kansen op een doelpunt”, vertelt Preud’homme in gesprek met Sporza. Zo waren Wesley Moraes, Jelle Vossen, Hans Vanaken en Dion Cools dicht bij een doelpunt.

“We scoren niet en betalen dat cash op het einde”, sakkert de Brugse coach. “Ik ben heel tevreden over de jongens die vandaag hebben gespeeld. Het was onze beste wedstrijd sinds lang hier in Charleroi. Tegen Porto hoop ik de zieke spelers te recupereren en misschien ook Diaby. De rest is niet beschikbaar”, klinkt het klaar en duidelijk.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.