MPH heeft goed en slecht nieuws in aanloop naar match tegen Porto

Michel Preud'homme Club TV interview

17 oktober 2016 13:00 - Dinsdagavond is het voor Club Brugge erop of eronder in de Champions League. Blauw-Zwart moet winnen om nog een rol van betekenis te spelen op het kampioenenbal en zo kans te maken op Europees voetbal na Nieuwjaar. Michel Preud’homme blikt vooruit.

Eerst en vooral zal Abdoulay Diaby dinsdag niet beschikbaar zijn tegen FC Porto. De Franse Malinees blesseerde zich op training bij Mali en verscheen vandaag niet op het trainingsveld. Volgens Het Nieuwsblad is hij dan ook out.

Voorts is er ook goed nieuws. Zoals je maandag al op BlauwZwartFans kon lezen, zijn de drie zieken van tegen Charleroi aan de beterhand. “We recupereren Anthony Limbombe, Felipe Gedoz en Ruud Vormer”, klinkt het bij Preud’homme. Daarnaast zit José Izquierdo op schema. Hij zou binnen 2 à 3 weken opnieuw fit moeten zijn!

hans-vanaken-club-brugge-leicester-city

Met Abdoulay Diaby (lies), Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie), José Izquierdo (lies), Laurens De Bock (knie), Brandon Mechele (scheenbeen) en Sébastien Bruzzese (buikspieren) draait de Brugse ziekenboeg momenteel overuren. “Het is spijtig dat we 2 jaar op rij door blessures geteisterd worden als we Europees spelen tegen ploegen die op papier beter zijn.”

Van opgeven wil de Luikenaar echter niet weten. “Op lange termijn is de Jupiler Pro League belangrijker, maar nú spelen we Champions League en moeten we iets proberen halen.” Hans Vanaken sluit zich daarbij aan. “Natuurlijk geloven we er nog in. Als we kunnen gelijkspelen of winnen, doen we nog mee voor de 3e plaats!”

Selectie Club Brugge – FC Porto

Doelmannen: Butelle en Teunckens

Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Poulain, Denswil, Lemoine, Bolingoli en Touba

Middenvelders: Simons, Pina, Claudemir, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Gedoz, Storm, Vlietinck, Vossen, Wesley en Limbombe

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.