MPH is duidelijk over kapiteinsband bij Club Brugge

Michel Preud'homme persconferentie (Club Brugge - Anderlecht)

27 oktober 2016 00:01 - Michel Preud’homme gaf Timmy Simons rust tegen Westerlo en zo is het voor het Club-icoon nog even wachten op zijn 350ste competitiematch in eerste klasse. De aanvoerdersband prijkte woensdagavond rond de arm van Ruud Vormer. En daar kon Jan Breydel zich wel in vinden.

“Ruud is heel goed bezig”, vertelt Preud’homme. “Hij was een zes, is een acht geworden en is nu bijna een zeven. Al is hij uiteraard zwervende en staat hij niet gewoon tegen de lijn. Of hij de nieuwe kapitein van Club Brugge kan worden? De kapiteinsband is van Timmy. Punt. Daarnaast heb ik een aantal jongens die in de spelersraad zitten en klaar zijn om de ploeg op sleeptouw nemen. Dat is Vormer en ook Claudemir.”

Na de ruime 4-0 overwinning tegen Westerlo lijkt de landskampioen klaar voor het duel tegen Zulte Waregem, de koploper in de Jupiler Pro League. “Ze zijn heel goed bezig. Met Sint-Truiden hadden ze geen makkelijke verplaatsing, maar toch komen ze er weer uit als winnaar. Ze staan aan de leiding en bovendien is dit voor Club altijd een moeilijke verplaatsing. We zullen dus erg scherp moeten zijn”, besluit MPH op de officiële website.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.