MPH recupereert twee spelers voor topper tegen Zulte Waregem

Michel Preud'homme lacht (Club Brugge - Anderlecht)

28 oktober 2016 13:00 - Na driepunters tegen Anderlecht en Westerlo wil Club Brugge ook op het veld van Zulte Waregem uitpakken met de volle buit. Makkelijk belooft dat echter niet worden tegen de huidige leider in de Jupiler Pro League. Essevee moest in zijn laatste 15 thuisduels namelijk slechts 4 keer zijn meerdere erkennen tegen Blauw-Zwart.

Michel Preud’homme kan aan de Gaverbeek niet rekenen op geblesseerden Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie) en Laurens De Bock (patellapees). Wesley Moraes ontbreekt dan weer door zijn schorsing na een elleboogstoot richting Kara Mbodj. José Izquierdo is volledig hersteld van zijn spierblessure, maar de match tegen Zulte komt te vroeg voor hem.

Sébastien Bruzzese en Brandon Mechele zijn eveneens blessurevrij en behoren wél al tot de 20-koppige selectie voor zaterdag. Beloften Laurent Lemoine (centrale verdediger) en Thibault Vlietinck (polyvalente aanvaller) zijn ook opnieuw van de partij.

Selectie Zulte Waregem – Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Van Rhijn, Poulain, Denswil, Mechele, Lemoine, Bolingoli en Cools

Middenvelders: Simons, Pina, Claudemir, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Gedoz, Storm, Diaby, Vlietinck, Vossen en Limbombe

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.