MPH selecteert opnieuw twee beloften voor match tegen Westerlo

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

25 oktober 2016 13:00 - Drie dagen na de deugddoende overwinning tegen Anderlecht wacht Club Brugge al een nieuwe taak in de Jupiler Pro League. Woensdagavond ontvangt Blauw-Zwart immers Westerlo in eigen huis.

Michel Preud’homme moet het ook tegen de Kemphanen zonder geblesseerden Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie), José Izquierdo (lies), Laurens De Bock (patellapees), Brandon Mechele (scheenbeen) en Sébastien Bruzzese (buikspieren) stellen. Rafa en Joske mogen weldra bij de groep aansluiten. Wesley Moraes ontbreekt dan weer door zijn schorsing na een elleboogstoot richting Kara Mbodj.

De Brugse coach kiest verder opnieuw voor beloften Laurent Lemoine (centrale verdediger) en Thibault Vlietinck (polyvalente aanvaller), die in het slot van de wedstrijd tegen Charleroi goed inviel.

Jacky Mathijssen & co kunnen in hun laatste vier wedstrijden knappe cijfers voorleggen: met overwinningen tegen Anderlecht (1-2) en Waasland-Beveren (1-0) en gelijke spelen tegen Sint-Truiden (2-2) en Charleroi (0-0) zakt de degradatiekandidaat dan ook met het nodige vertrouwen af naar Jan Breydel.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Teunckens

Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Poulain, Lemoine, Denswil en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Pina, Claudemir, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Gedoz, Storm, Vlietinck, Diaby, Vossen en Limbombe

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.