Mulder: “Gent had 4 strafschoppen moeten krijgen”

Jan Mulder (analist)

02 oktober 2016 17:19 - Club Brugge heeft zijn Europese kater tegen FC Kopenhagen doorgespoeld met een vijfde opeenvolgende overwinning tegen AA Gent. Hein Vanhaezebrouck vond dat de Buffalo’s een penalty verdienden na een duwtje van Stefano Denswil op Renato Neto. Jan Mulder gaat nog een stapje verder.

“Ik kan Hein wel begrijpen. Hij moet het natuurlijk even kwijt dat hij verloren heeft”, opent de Nederlandse analist. “Ik ben altijd wat extremer en vind dat Gent vier penalty’s had kunnen krijgen. Maar bij mij moet je daar de helft van nemen: dus laten we zeggen twee strafschoppen. En die twee zijn dan voor de meeste mensen eigenlijk ook nog betwistbaar.”

Mulder verwees naar de duw van Denswil op Neto en een trekfout van Simons op Rinne als niet gefloten elfmeters. “De keeper van Gent wordt daar een paar seconden voor affluiten gewoon duidelijk onderuit getrokken door Timmy. Dat is strafschop, punt uit!”, besluit Mulder bij PlaySports.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.