Mulder gunt Bruggeling de winnende treffer tegen Anderlecht: “1-0 in de toegevoegde tijd”

Jan Mulder (analist)

22 oktober 2016 07:00 - Club Brugge verloor afgelopen dinsdag met 1-2 van FC Porto na een nochtans hoopgevende Champions League-prestatie. Claudemir was met een penaltyfout in de laatste seconden van de wedstrijd de pechvogel van de dag. Jan Mulder steekt de 28-jarige Braziliaan dan ook graag een hart onder de riem.

“Wees niet bevreesd voor je basisplaats”, richt de Nederlandse analist zich in HLN tot Claudemir. “Preud’homme is keeper geweest, dus net zo kwetsbaar en kinderachtig als wij voetballers, hij is na een paar dagen ook weer gezond zichzelf.”

“Zeg tegen MPH dat Club hoog moet spelen, dan blijf jij uit de buurt van je eigen zestien, waar je krankzinnig wordt en met heggenscharen gaat zwaaien. Ga hoog, Claudemir, hoog. De beste methode om te winnen is het sowieso.”

Mulder hoopt tot slot dat Claudemir zondag zijn penaltyfout van in de Champions League kan vergeten. “In de derde minuut van de toegevoegde tijd en bij de stand 0-0 gun ik (onpartijdig columnist en oud-speler van Anderlecht, die mooie club) je een volley van dertig meter in de kruising: uitslag 1-0 voor Club.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.