Nederlandse Club-speler dicht bij eerste selectie Oranje

Vossen - Denswil - Poulain - Teunckens - Claudemir - Vormer - Butelle - Diaby - Pina (Club Brugge - Anderlecht)

25 oktober 2016 15:00 - Met Ruud Vormer, Stefano Denswil en Ricardo van Rhijn heeft Club Brugge drie Nederlanders in zijn rangen. Het drietal speelt de laatste maanden op een hoog niveau en die sterke prestaties gaan ook bij onze noorderburen niet onopgemerkt voorbij.

Terwijl Van Rhijn al 8 caps op de teller heeft staan, mocht Vormer nog niet proeven van de nationale ploeg. Denswil doorliep de jeugdreeksen bij Oranje, maar kwam tot dusver nooit in aanmerking voor de eerste ploeg. Maar daar komt mogelijk snel verandering in.

“Vormer en Van Rhijn hebben veel concurrentie op hun positie, maar ik heb het met Danny Blind (bondscoach Nederland, nvdr) wel al over Denswil gehad. We volgen hem, hoor. Op dit moment maakt hij nog te veel foutjes, maar hij heeft zeker potentieel”, vertelt Youri Mulder aan Het Nieuwsblad.

Volgens Willem Vissers van De Volkskrant mag ook Vormer dromen van een selectie. “Als hij nog in Nederland zou spelen, had hij misschien wel een streepje voor. Maar ik weet zeker dat een speler als Ruud Vormer ook in het lijstje van veertig, vijftig spelers staat die Blind opvolgt.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.