Niet alleen Carcela, maar ook andere ‘Rouche’ weigerde naar Club Brugge te komen

Algemeen manager Vincent Mannaert (Club Brugge)

16 oktober 2016 10:00 - Door de opeenstapeling van blessures wilde Club Brugge zich tijdens de zomermercato graag nog versterken met Mehdi Carcela. De 27-jarige Marokkaan gaf zijn woord, maar verkaste uiteindelijk naar Granada, momenteel de rode lantaarn in La Liga met 2 punten uit 8 wedstrijden. En Carcela was niet de enige met een Standard-verleden die weigerde om naar Jan Breydel te komen.

Zo zou Club Brugge ook geïnformeerd hebben naar Paul-José Mpoku, die momenteel bij Panathinaikos vertoeft. “Club nam contact op met mijn management en zij lieten het mij weten”, vertelt de 24-jarige vleugelspits aan La Dernière Heure. “Ik heb meteen gezegd dat ik niet wilde praten.”

Mpoku heeft het naar eigen zeggen wel gehad met de Belgische competitie. “Ik had geen zin om terug te keren, daarbovenop wil ik in België enkel voor Standard spelen”, klinkt het klaar en duidelijk. Donderdag neemt Standard het in de Europa League op tegen Panathinaikos.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.