Politierechter heeft beslissing genomen over mogelijk stadionverbod Verhaeghe

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

13 oktober 2016 15:15 - Op 26 april 2014 zou Bart Verhaeghe op hardhandige wijze een Lokeren-steward vastgegrepen hebben omdat ze zijn zoon na de wedstrijd niet in de neutrale zone wilde toelaten. Althans, dat is wat slachtoffer Laura Van de Vijver beweert. Intussen is de beslissing in het aanslepend dossier gevallen.

Advocaat Walter Van Steenbrugge oordeelde dat het dossier partijdig was opgesteld. “De volledige versie van de feiten is dat die dame eerst de zoon van Verhaeghe hardhandig had aangepakt. De dag erna heeft een dokter ook effectief bloeduitstortingen vastgesteld aan zijn hals en borst.”

“De steward in kwestie zei dat ze niet wist hoe de zoon van Verhaeghe aan die verwondingen kwam. Dan was er dus iemand die loog. Ofwel de steward, ofwel had de dokter valse attesten opgemaakt”, klonk het tegenover HLN.

De zaak werd uitgesteld, maar is intussen beslecht. Zo weet VTM Nieuws dat de voorzitter van Club Brugge géén stadionverbod zal krijgen. Hij werd vandaag vrijgesproken door de politierechter.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.