Porto-coach Nuno vol lof over MPH: “Dat ga ik hem morgen ook zeggen”

Michel Preud'homme duim omhoog

17 oktober 2016 19:10 - Dinsdagavond is het erop of eronder voor Club Brugge in de Champions League. Als Blauw-Zwart Europees wil overwinteren, zal het de drie punten thuis moeten houden. Porto-trainer Nuno Espirito Santo blikt vooruit en haalt daarbij de loftrompet boven voor Michel Preud’homme.

Preud’homme heeft een roemrijk Portugees verleden en dat is Nuno allesbehalve ontgaan. “Michel is een grote meneer, en dat ga ik hem morgen ook zeggen. Het is mooi om te zien dat hij na zijn prachtige spelerscarrière ook als coach hoge toppen scheert.”

Nuno is – net zoals MPH – een gewezen doelman en staat eveneens met zijn rug tegen de muur op het kampioenenbal. Met één puntje in eigen huis tegen FC Kopenhagen presteren de Portugezen immers onder de verwachtingen.

In Jan Breydel verwacht Nuno dan ook beterschap van zijn manschappen. “Morgen is het een belangrijke match voor ons. We mogen ons geen fouten meer veroorloven, maar dat mag Porto eigenlijk nooit. In de Champions League mogen we alleszins nooit op onze lauweren rusten, want elke opdracht is hier moeilijk.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.