Preud’homme geeft de Champions League op: “Gebruiken om ervaring op te doen”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Leicester City)

19 oktober 2016 06:15 - Club Brugge leek tegen FC Porto lange tijd op weg naar het eerste punt in deze Champions League, maar in de slotminuut volgde nog een ferme anticlimax. De late 1-2 was een zware klap voor iedereen met een Blauw-Zwart hart, en ook bij Michel Preud’homme hakte die er stevig in.

“Ik heb het moeilijk om positief te zijn als ik twee keer verlies. In Charleroi was de prestatie ook goed. We moeten beseffen dat het spijtig genoeg niet lukt op dit niveau. Maar je hebt gelijk: ik zal morgen niet streng zijn voor de spelers. Behalve voor één of twee jongens”, reageert de coach in Het Nieuwsblad.

Het Champions League-verhaal is wat Preud’homme betreft over na de nul op negen. “Maar we moeten die wedstrijden nog wel spelen natuurlijk. We gaan die matchen gebruiken om ervaring op te doen. Jongens die nu geblesseerd waren, zullen hun kans krijgen. En we hebben natuurlijk nog wel wat te leren.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.