Preud’homme neemt het op voor geblesseerde Diaby: “Niet de meeste liefde vanop de tribunes”

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Anderlecht)

13 oktober 2016 13:30 - De ziekenboeg van Club Brugge draait momenteel overuren en sinds de interlandbreak kunnen we ook Abdoulay Diaby aan het lijstje geblesseerden toevoegen. Michel Preud’homme geeft uitleg bij de kwetsuur van de Franse Malinees en benadrukt nogmaals hoe belangrijk de spits voor Blauw-Zwart is.

“Er zijn een paar mensen die, wanneer Diaby een verkeerde actie doet, direct ‘Jelle’ beginnen te roepen”, vertelde MPH na de overwinning tegen AA Gent aan HLN. Ook op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Charleroi haalde de Brugse coach dat voorval nog even aan.

“‘Abdou’ krijgt misschien niet altijd de meeste liefde vanop de tribunes, maar hij is een belangrijke speler. Als we naar de statistieken kijken, zien we dat hij gewoonweg enorm veel loopt in een wedstrijd aan hoge intensiteit.”

“Hij geeft zichzelf altijd volledig voor de ploeg, net zoals hij tegen Gent 90 minuten lang gedaan heeft. Daardoor missen we hem morgen in Charleroi, maar we proberen hem klaar te krijgen tegen dinsdag”, klinkt het op de officiële website.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.