Preud’homme ziet deze oorzaak voor blessuregolf

Michel Preud'homme (Club Brugge - Leicester City)

14 oktober 2016 00:44 - Michel Preud’homme neemt vrijdag drie trainees mee naar Charleroi en dat heeft alles te maken met de blessurecrisis die momenteel heerst bij Club. De trainer houdt op dit moment immers slechts 17 fitte A-kernspelers over. Hoe het komt dat er op dit moment zoveel gekwetsten zijn, vraagt Preud’homme zich ook af.

“Sommige blessures, zoals die van Brandon en Bjorn, komen door pech, andere komen door overbelasting door een gebrek aan rust”, noteerde Het Nieuwsblad. “We hebben in het verleden – in de mate van het mogelijke – spelers rust gegund maar nu komen we in een andere fase.”

“We hebben weinig spelers dus gaan we weinig spelers kunnen laten rusten in de vele wedstrijden die komen. We zullen dus ons trainingsschema moeten aanpassen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.