Preud’homme ziet twee basisspelers uitvallen in aanloop naar Slag om Vlaanderen

Preud'homme ziet twee basisspelers uitvallen in aanloop naar Slag om Vlaanderen

02 oktober 2016 13:50 - Zondagnamiddag is het Jan Breydelstadion het decor voor de ongetwijfeld geladen topper tussen Club Brugge en AA Gent. In aanloop naar de Slag om Vlaanderen kreeg Blauw-Zwart wel twee serieuze opdoffers te verwerken.

Michel Preud’homme vertelde vrijdag al dat Laurens De Bock met een overbelasting van zijn spieren kampte. Intussen is onze linksachter geblesseerd aan de patellapees (knie), net zoals José Izquierdo. De 24-jarige Colombiaan heeft opnieuw last van de lies. Dat maakte Club bekend via onderstaande officiële mededeling.

“Zaterdagmiddag, op de laatste training voor Club-Gent, vielen Laurens De Bock en José Izquierdo in extremis geblesseerd uit. Verder onderzoek moet de ernst van hun blessures bepalen”, klinkt het.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, , ,

Comments are closed.