RESPECT! Concurrent Meunier redt leven van zijn tegenstander

RESPECT! Concurrent Meunier redt leven van tegenstander

13 oktober 2016 00:06 - Serge Aurier kwam de voorbije maanden meermaals negatief in het nieuws en draagt al heel zijn leven de “enfant terrible”-stempel met zich mee. Maar de man met negatieve uitlatingen over zijn coach, geweld tegenover een agent en een lugubere doelpuntenviering op zijn kerfstok heeft ook een andere kant.

De concurrent van Thomas Meunier bij PSG heeft tijdens de interland van Ivoorkust tegen Mali het leven van zijn tegenstander gered. Na een luchtduel met Lamina Kone verloor Moussa Doumbia het bewustzijn.

Er was heel wat te doen om de overtreding, maar in alle hectiek was het Aurier die als enige opmerkte dat Doumbia zijn tong had ingeslikt en aan het stikken was. De geplaagde rechtsachter had de juiste reflex en redde zo het leven van zijn tegenstander. Ivoorkust won de wedstrijd overigens met 3-1, maar u begrijpt dat voetbal in dit geval bijzaak was.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.