Ruud reageert op “Vormer Gouden Schoen”-gezangen van Club-fans

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

27 oktober 2016 13:00 - Ruud Vormer was tegen Westerlo nog maar eens de beste versie van zichzelf en pakte uit met een knap doelpunt. Het Brugse publiek genoot met volle teugen en bedankte zijn publiekslieveling door – naast de gebruikelijke “Ruud Ruud Ruud” – ook “Vormer Gouden Schoen” te scanderen.

De Nederlander was na de 4-0 overwinning tegen de Kemphanen in zijn nopjes. “Ik heb de gezangen gehoord”, vertelt de middenvelder met de glimlach. “Het was fantastisch om te horen. Het is nu aan mij om door te gaan.”

De gelegenheidskapitein kijkt alvast reikhalzend uit naar de match tegen de huidige koploper in de Jupiler Pro League. “Zaterdag volgt de topper tegen Zulte Waregem. Als we het niveau van de laatste wedstrijden aanhouden, dan kunnen we daar ook winnen.”

“Tegen Westerlo was het de makkelijkste wedstrijd van het seizoen. Met alle respect, maar thuis moet je van die ploeg altijd kunnen winnen. En dat hebben we goed gedaan. Nu zaterdag volgt er een leuke wedstrijd en daar gaan we vol gas geven”, besluit Vormer op de officiële site.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.