Scheidsrechter Charleroi – Club Brugge bekendgemaakt

Club Brugge mascotte

10 oktober 2016 16:30 - Na een weekje interlandvoetbal staan er voor Club Brugge nog vijf matchen op het programma in oktober: vier competitiewedstrijden en de Champions League thuismatch tegen FC Porto. Komend weekend wacht de altijd moeilijke verplaatsing naar Charleroi.

Vrijdagavond om 20.30 uur is het Stade du Pays het decor voor de openingswedstrijd van de tiende speeldag in de Jupiler Pro League. Michel Preud’homme en zijn manschappen pakten 9 op 9 tegen Eupen, Moeskroen en AA Gent en hopen tegen de Carolo’s een vervolg te breien aan die zegereeks.

Scheidsrechter Joeri Van de Velde mag de wedstrijd tussen beide ploegen met 16 punten voor zijn rekening nemen. Dat meldt Thibault De Gendt, directeur competities van de KBVB. Opvallend: eerder vandaag verscheen een onderzoek waaruit blijkt dat Club Brugge de voorbije jaren veruit het meest benadeeld werd door scheidsrechters.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.