Snelders spaart Club-speler niet: “Hij doet er niets mee”

Eddy Snelders (analist)

15 oktober 2016 00:10 - Charleroi-aanvaller Chris Bedia bezorgde Club Brugge vrijdagavond een uppercut van jewelste door in de slotminuten de 1-0 voorbij Ludovic Butelle te koppen. Een gehavend Blauw-Zwart speelde nochtans een verdienstelijke partij, al kon niet iedereen overtuigen.

Zo was Eddy Snelders niet te spreken over de prestatie van Boli Bolingoli, die door de vele afwezigen zijn kans kreeg op zijn geliefde linksbuiten. “Bolingoli is zo’n speler van vlees noch vis. Gert Verheyen zei het vorig seizoen nog… Wat brengt hij eigenlijk? Hij krijgt wel de mogelijkheden en hij heeft vaak de ruimte, maar hij doet er niets mee”, vertelt de analist bij PlaySports.

Ex-voetballer Frédéric Dupré sluit zich bij de strenge mening van Snelders aan. “Bolingoli en Cools geven een heel zenuwachtige indruk. Het valt toch wel op dat zij het moeilijk hebben”, klinkt het. Ook bij de Club-fans moest de Brugse linkerflank het ontgelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.