Spelersmakelaar Balaban weet welke spits Club Brugge nodig heeft

Bosko Balaban (Club Brugge) (2)

17 oktober 2016 00:15 - Vroeger doelpunten, nu spelers. Bosko Balaban is een man die alles kan. De goalgetter van weleer tracht tegenwoordig spelers te scoren als zaakwaarnemer. Zo hielp hij Club Brugge in het verleden al bijna aan een een echte topspits.

“Ik ben nu actief als football agent. Mijn actieterrein is heel Europa, dus ik kom ook bij Club langs”, vertelt de gewezen profvoetballer. “Zo heb ik Andrej Kramarić in mijn portfolio steken. Die speelde bij Rijeka, waar ik dus ook begon.”

“Een tweetal jaar geleden heb ik hem nog bij Club aangeboden. Maar plots kwam er ook interesse vanuit de Premier League, van bij Leicester.”

Topschutter

Als Club tijdens de wintermercato op zoek gaat naar aanvallende versterking, is Kramarić een interessante piste. Al is de 25-jarige aanvaller financieel wellicht niet haalbaar. “Momenteel speelt hij bij Hoffenheim, waar hij topschutter werd”, verklaart Balaban.

Toch geeft hij de hoop niet op. “Het zou natuurlijk heel mooi zijn mocht ik nog een goede speler bij Club aan het spelen krijgen”, klinkt het op de site van 125 jaar Club Brugge.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.