Trainer Porto lovend voor Brugse fans: “Daar hadden we het moeilijk mee”

club-fans-sjaals-club-brugge-leicester-city

19 oktober 2016 09:53 - Na de twee eerdere blamages in de Champions League pakte Club Brugge tegen FC Porto uit met een sterke Europese prestatie. Maar Blauw-Zwart kreeg helaas niet wat het verdiende, want door een strafschop in blessuretijd gingen de Portugezen alsnog met de zege lopen.

Porto-coach Nuno was onder de indruk van Club. “We wisten dat Club Brugge dit kon. Maar ik weet ook dat Michel af te rekenen heeft met een aantal blessures en voor hem is het niet gemakkelijk om daarmee om te gaan. Zo kan je maar moeilijk iets opbouwen als trainer”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

“De voorbije weken hebben we hier meermaals scouts naartoe gestuurd en zij zagen hetzelfde. We wisten dat het publiek de ploeg zou vooruitstuwen, maar toch hadden we het daar heel moeilijk mee in het begin.”

“Op de momenten dat Club balbezit had, hadden wij geen antwoord klaar. In de tweede helft vonden we manieren om daarmee om te gaan. Met alle respect voor Club Brugge: uiteindelijk hebben wij verdiend gewonden”, besluit Nuno verrassend.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.