Twee keer goed nieuws uit de Brugse ziekenboeg

Brugse mascotte (Club Brugge - Anderlecht)

25 oktober 2016 00:15 - De Blauw-Zwarte lappenmand is momenteel nog altijd aardig gevuld, maar beetje bij beetje is er beterschap in zicht. Zo is er goed nieuws over José Izquierdo en Lior Refaelov.

Izquierdo en Refaelov trainen momenteel nog individueel met kinesist Jan Van Damme, maar volgens HLN en Het Nieuwsblad kunnen de fans van Club Brugge uitkijken naar de comeback van beide sterkhouders. Hun terugkeer bij de groep is immers nakend.

Laurens De Bock heeft daarentegen nog steeds last van de patellapees en bleef binnen, net zoals Bjorn Engels (schouder), Brandon Mechele (scheenbeen) en Sébastien Bruzzese (buikspieren). Het wederoptreden van Joske en Rafa zal Michel Preud’homme meer aanvallende mogelijkheden geven.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.