Van Holsbeeck duwt Club in favorietenrol: “Kan het verschil maken”

Herman Van Holsbeeck (Anderlecht)

21 oktober 2016 14:40 - Club Brugge verloor dinsdag met 1-2 van FC Porto, maar kan zich optrekken aan zijn goeie prestatie in de Champions League. Anderlecht speelde donderdag 1-1 gelijk bij FSV Mainz 05 en trekt met het nodige vertrouwen richting Jan Breydel. Al ziet Herman Van Holsbeeck een belangrijk voordeel voor Blauw-Zwart.

“Ik ga niet over het speelschema klagen, want dat kan ik toch niet veranderen. Maar ik denk dat de twee extra recuperatiedagen die Club voor heeft op ons, het verschil kunnen maken”, vertelt de sportief manager van RSCA aan RTBF. “We zoeken echter geen excuses en trekken naar daar voor een goed resultaat.”

Het is te vroeg om van een beslissende topper te spreken, maar Van Holsbeeck mikt zondag op de 3 punten voor Paars-Wit. “We weten dat ons kampioenschap pas begint na de 30 speeldagen van de reguliere competitie. Maar ik trek liever naar de Play-Offs met enkele punten voorsprong, in plaats van op achterstand.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.