Vandenbempt looft Michel Preud’homme: “Zijn plan was perfect”

Peter Vandenbempt (analist) (3)

24 oktober 2016 19:34 - Club Brugge bleek zondagnamiddag een maatje te groot voor Anderlecht. Blauw-Zwart was heer en meester en zag zijn overwicht beloond worden met drie gouden punten. Dat zag ook Peter Vandenbempt, die onder meer onder de indruk was van het tactisch plan van Michel Preud’homme.

“De verdiende zege van Club tegen Anderlecht kwam op het goeie moment”, vertelt de analist aan Sporza. “Club leverde de voorbije week twee keer eigenlijk een goeie prestatie: tegen Charleroi en tegen Porto, maar het verloor twee keer op de valreep. Dat gaat toch een beetje in de hoofden spelen als dat blijft duren.”

“Het plan van Preud’homme was perfect: hij heeft gebruikmaakt van de kwetsbaarheden van het huidige Anderlecht. Club begon met een scherpe start tegen een ploeg die net een zware Europese wedstrijd en verplaatsing in de benen heeft. Ik laat mij vertellen dat je dat in het begin toch altijd voelt. Daar profiteerde Preud’homme van.”

“Hij bestookte ook de geïmproviseerde rechterkant van de bezoekende defensie met ook veel druk in het centrum op Dendoncker en Tielemans. Er was een glansrol weggelegd voor jongens als Limbombe, Vormer en Vanaken. Het was een sterke prestatie van de coach en van het team. En kijk, Club heeft heel veel geblesseerden en een zwaar programma, maar met deze overwinning schuiven ze toch weer gewoon mee in de kop van het klassement.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.