Vazquez klapt uit de biecht: “Nog elke week contact met Preud’homme”

Víctor Vázquez (Club Brugge)

21 oktober 2016 00:16 - Victor Vazquez vertoeft momenteel in Barcelona, waar hij een infectie aan zijn knie laat behandelen. Mede daardoor kwam de ex-speler van Club Brugge dit seizoen nog maar 359 minuten in actie voor Cruz Azul. De 29-jarige Spanjaard draagt Blauw-Zwart dan ook nog altijd in zijn hart.

Zo heeft Vazquez nog geregeld contact met zijn ex-ploegmaats en trainers van in Jan Breydel. “Van de spelers hoor ik José Izquierdo en Felipe Gedoz nog het meest. En voor de rest heb ik veel contact met Dévy Rigaux (de teammanager en zijn voormalige Spaans sprekende begeleider, nvdr). En Michel Preud’homme natuurlijk. Ik heb met hem een hele goede relatie en hoor hem zelfs wekelijks. Dan praten we over mijn situatie in Mexico, over voetbal in het algemeen, over de resultaten van Club…”

De gewezen Brugse spelmaker kijkt nog heel wat matchen van zijn ex-club. “Vorig seizoen was Club geweldig in de Play-Offs. Dit seizoen is het minder. Ik denk dat het probleem is dat alle ploegen Club nu perfect kunnen inschatten. Ze kennen het systeem en ze weten op welke spelers ze moeten letten. Ik heb Michel al gezegd dat hij moet proberen te verrassen. Door middel van andere spelers, een ander systeem of andere spelers in een ander systeem.”

“Of Club mij nu nog kan gebruiken? Niet echt. Het is wel doodjammer dat José nu weer is uitgevallen. Hij is de beste speler van Club. Zijn potentieel is enorm, één tegen één is hij supersterk. Bovendien is hij nog jong, ik zie hem een heel grote carrière maken. Jammer dat hij zich niet kan tonen in de Champions League”, klinkt het in HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.